JONG.WILD.KUNST

JONG.WILD.KUNST
-
Doe mee
Jongeren
Ontwikkeling
Creatie
Locatie:
Herberg Het Klokhuis, Borgloon
Onder

START INSCHRIJVINGEN: MAANDAG 8 MEI OM 20 UUR

Klik hier voor tickets

Deelnameprijs: 150 euro (inclusief overnachtingen en maaltijden). 
Als u denkt in aanmerking te komen voor een reductietarief, geef dit zeker aan in de informatiemail die u na reservatie vanuit MoMeNT zal ontvangen.

Let op dat u tickets reserveert voor de correcte leeftijdsgroep. Reserveer voor elke deelnemer een ticket. Als de leeftijdscategorie waarvoor u wil inschrijven volzet is, schrijf u dan zeker in op de wachtlijst. Het is mogelijk dat er na indeling van de groepen nog plaatsen vrijkomen. Schrijf niet in voor een andere leeftijdscategorie die niet van toepassing is, deze inschrijvingen zullen niet aanvaard worden. Na reservatie ontvangt u eerstdaags vanuit MoMeNT een mail met meer informatie en betalingsgegevens. 

Indeling per leeftijdsgroep: 
groep 1: geboortejaar 2015 - 2017
groep 2: geboortejaar 2012 - 2014 (wachtlijst)
groep 3: geboortejaar 2008 - 2011
groep 4: geboortejaar 2005 - 2007

Als de leeftijdscategorie waarvoor u wil inschrijven volzet is, schrijf u dan zeker in op de wachtlijst. Het is mogelijk dat er na indeling van de groepen nog plaatsen vrijkomen. Schrijf niet in voor een andere leeftijdscategorie die niet van toepassing is, deze inschrijvingen zullen niet aanvaard worden.

Indien u problemen ondervindt bij het reserveren, kan u contact nemen met een medewerker via 0472 78 82 20

Doe mee
Jongeren
Ontwikkeling
Creatie
Locatie:
Herberg Het Klokhuis, Borgloon
Onder

Na zes jaar zijn er talloze artiesten uit de MoMeNT kweekvijver voortgekomen. Maar vrees niet; er staat ongetwijfeld een grote groep jongeren klaar die hen maar al te graag willen vervangen. MoMeNT helpt hen een stapje verder. Voor het eerst organiseert MoMeNT JONG.WILD.KUNST, een kunstenbad voor jongeren van 6 tot 18 jaar. Deze residentiële kunstenweek gaat door tijdens de herfstvakantie in Gors-Op-Leeuw van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 03 november.

Ben jij graag creatief en artistiek? Zit het in je hoofd en in je lijf en moet het eruit? Wil je proeven van allerlei dingen waarmee je anders waarschijnlijk nooit in aanraking komt? Verzamel jij dingen die anderen doorgaans niet bewaren? Wil je buiten je eigen hokjes kijken? Wij helpen je groeien. Geef oude voorwerpen een nieuwe en originele functie. Ga samen met andere creatievelingen van jouw leeftijd aan de slag. Maak elke dag kennis met een ander kunstdiscipline. Zaag! Lijm! Bekleed! Ontwerp! Herdifinieer! Leer nieuwe skills en krijg feedback van professionals. Jullie werken gestaag toe naar een presentatiemoment op het einde van de week maar experiment en proces staan centraal. Ervaring is niet nodig. Vallen en opstaan hoort erbij, MoMeNT support je! Haal eruit wie erin zit en meld je nu aan voor de artistieke week JONG.WILD.KUNST met veel energie en een hoog laboratoriumgehalte.

Inschrijven kan vanaf 8 mei 2023

Deelnameprijs: 150 euro (incl. overnachtingen en maaltijden)

JONG.WILD.KUNST