De donderdagen

Welkom op De Donderdagen, een vaste MoMeNTafspraak elke donderdagavond in juni en juli met afwisselend muziek, film en diepte-interview.

De Donderdagen |Dubbelconcert
Een magische avond vol muzikale ontdekkingen tijdens onze unieke dubbelconcerten! Elk optreden combineert een gerenommeerde artiest met een opkomend talent dat klaarstaat om te schitteren. Deze dubbelconcerten belichamen de symbiose tussen ervaring en vernieuwing, waarbij MoMeNT een platform biedt aan de talenten van morgen en de sterren van vandaag je trakteren op een avond vol muzikale vonken.

De Donderdagen | Teseum TIJDsessie
Frank Van Laeken was de voorbije vijf edities van MoMeNT TIJDgeest, en nodigde een aantal middagen op rij telkens drie gasten uit voor een zinvol gesprek over Tijd en Leven & Werk. Deze zomer ontvangt hij vier donderdagavonden één centrale gast om samen te filosoferen over tijd, waar hij/zij nu mee bezig is en de momenten van zijn/haar leven. Het doel is tweeledig: een interessant en diepgaand gesprek voeren en achteraf iedereen met een goed gevoel naar huis laten vertrekken.

De Donderdagen | Film
Verlies jezelf in de magie van een film onder de open sterrenhemel, omringd door een gezellig decor. Bij MoMeNT geniet je gratis van een onvergetelijke filmervaring op het grote scherm in een unieke omgeving, met een link naar de inhoud van de film. Neem plaats op de beschikbare zitplaatsen of breng gerust je eigen comfortabele stoel of kussen mee. Ontspan en laat je meeslepen terwijl je geniet van een avond vol filmplezier. Vergeet niet je trui of deken mee te nemen voor de koudere avonden!

Donderdagen24