TIJDreis #2 - MoMeNTmakers

10/08/2019
19u00
Locatie: Vertrek Pop-up bar Tête a TIJD, Vrijthof, Tongeren
Basis: €5,00
Theater
Familie
Filosofie
Lange berichttekst: 

Laat u via een TIJDreis onderdompelen in de wereld van TIJD door de ogen van de MoMeNTmakers, via geheime locaties in het hart van de eerste stad van ons land.

De TIJDreis is een essentieel onderdeel van de hele MoMeNTopzet. MoMeNT nodigde toekomstige, net-afgestuurde of nog debuterende kunstenaars uit om na te denken over het thema TIJD. Via sociale media werd er een oproep verstuurd naar kunstenaars van de meest verschillende pluimages. Meer dan 65 kunstenaars reageerden op de Open Call. MoMeNT koos hieruit acht projecten die het meest aansluiten op het festival en waaruit MoMeNT de ‘TIJDreizen’ distilleert. Tegen 9 augustus moet hun werk, (tentoonstelling, muziekoptreden, theatervoorstelling, architectuurwerk, theaterkostuum, fotoreeks, dichtbundel, novelle, …) af zijn om deze te delen met het publiek.

Met dit project wil MoMeNT een platvorm bieden voor pas afgestudeerde of toekomstige kunstenaars. Vijf professionele coaches zijn voorzien voor de begeleiding en de ondersteuning. De coaches van MoMeNT‘19 zijn: Dimitri Duquennoy, Kristof Timmerman, Katherina Smets, Joris Caluwaerts, Rein Deslé.

TIJDreis #2, parcours A

TICKETS AAN DE KASSA  (pop-up bar Tête-à-TIJD, Piepelpoel 9)

Emmy Wils

Lien Thys

Bastiaan van Aarle

Graaf mij - expo Archeologie & Poëzie

 

TIJDreis #2, parcours B

TICKETS AAN DE KASSA  (pop-up bar Tête-à-TIJD, Piepelpoel 9)

Flatland

Kortfilm 'Nous trois'

Luk van der Hallen

Graaf mij - expo Archeologie & Poëzie

 


Doorlopend:

Bastiaan van Aarle - Locatie: Bistro Brandt (Clarissenstraat 2)

Luk van der Hallen - Locatie: winkelpand Julianus

Corinne Heyrman - Locatie: Ambiorixkazerne

Nel Bonte - Locatie: Veemarkt