Opening Festivalsite

01/07/2021
19u00
Locatie: Makelarij, Blaarstraat 99 bus 1, 3700 Tongeren
Basis: GRATIS
Doe mee
Muziek
Familie
Dans
Lange berichttekst: 

Het hoofdkwartier van MoMeNT21 ligt onder het dak van de Ambiorixkazerne

Dankzij een vruchtbare samenwerking met Cordeel Group NV en met de creatieve ondernemers van de Makelarij wordt deze site net buiten het centrum gedurende de zomer omgebouwd tot een tijdelijke werk- en presentatieplek van MoMeNT.

Taverne de Kazerne wordt gebombardeerd tot de ontmoetingsplek en meeting-point van deze editie. Uitbaters zijn Klaartje Vijgen en Stefan Vandebroek, voormalige pop-upbaruitbaters van MoMeNT18, zij zorgen voor heerlijke wijn, originele hapjes en –uiteraard- een MoMeNTbiertje. Kortom, een gezellige plek om de dorstigen te laven en de hongerige te spijzen.

In de verschillende authentieke ruimtes die de oude kazerne met zich meebrengt, zal het publiek genieten van diverse MoMeNT-projecten. Op 1 juli nodigt MoMeNT iedereen uit om de festivalsite te komen verkennen en om te genieten van een optreden van ‘Mina’s House Rats’, een bende blazers ondersteund door een groovy drummer die zich wagen aan bekende en minder bekende aanstekelijke pop-, jazz-, ska- en junkdeuntjes.


CREDITS

Uitbating Taverne de Kazerne: Klaartje Vijgen & Stefan Vandebroek
Fotograaf: Ambiorixkazerne: © Luc Daelemans