MoMeNTmakers

MoMeNTmakers
-
Doe mee
Ontwikkeling
Creatie
Jongeren
Doe mee
Ontwikkeling
Creatie
Jongeren

Als MoMeNTmaker ben je tussen de 14 en 26 jaar en duik je van een springplank boven het zwembad van de kunsten. Tijdens dit langdurig traject worden jongeren artistiek en administratief ondersteund binnen hun artistieke ontwikkeling. 

De MoMeNTmakers is een community voor ervaren en minder ervaren makers tussen 14 en 26 jaar oud. Het MoMeNTmakers-traject bestaat uit samenwerking, waar we vanzelfsprekende en minder vanzelfsprekende disciplines en doelgroepen de ruimte geven om te ontwikkelen en te presenteren. 

Voor dit traject zal MoMeNT een intensieve samenwerking aangaan met Rebels Kunstenplatform Man OverBoord. Met de MoMeNTmakers willen beide organisaties nieuwe, eigenzinnige vormen van podiumkunst stimuleren, jongeren hun maker-zijn laten ontdekken en onderzoeken en aan een zo breed mogelijk publiek presenteren. De deelnemers zijn een mix van jongeren die nog in het middelbaar zitten, hogere (kunst)studies volgen, recent zijn afgestudeerd of een heel ander parcours aan het afleggen zijn. Het MoMeNTmakerstraject is een springplank voor eigen projecten. Voor de meesten is het hun eerste eigen creatie. Zie het als een opleiding, een denkbad, een leertraject op diverse sporen voor artistieke beginners en creatieve ondernemers. De deelnemers worden begeleid door professionele coaches en de creaties worden gepresenteerd tijdens het MoMeNTmakersfestival in de paasvakantie. 

ism Rebels Kunstplatform Man OverBoord (MOB)

 

MoMeNTmakers