Les Enfants du Paradis - Compagnie Marius

17/08/2019
19u00
Locatie: Pliniuspark, Mulkerstraat 1, 3700 Tongeren
Basis: €10,00
Theater
Familie
Humor
Filosofie
Lange berichttekst: 

TICKETS AAN DE KASSA

Les Enfants du Paradis is een voorstelling gebaseerd op het gelijknamige filmscenario van Jacques Prévert uit 1945.

Het verhaal gaat over een diepe, maar onmogelijke liefde van de mimespeler Baptiste voor het meisje Garance. Een droeve liefdesgeschiedenis die zich afspeelt tegen het levendige decor van het Parijse theaterdistrict. Compagnie Marius zet het scenario naar zijn hand, met oog voor wat er tussen de lijnen geschreven staat, met oog voor humor en tragiek.

Gepresenteerd in een gloednieuwe vertaling, door een crême van een cast Waas Gramser, Kris Van Trier, Koen Van Impe, Frank Dierens, Clara Cleymans, Lisah Adeaga, Bert Haelvoet, Roy Aernouts.

Als u van vrolijke slapstick en pijnlijke tragiek houdt, is deze intieme studie in liefde een uitbundig statement. Verwacht u aan veelzeggende dialogen en woordeloze acts. Compagnie Marius zou Compagnie Marius niet zijn als ze het lekkerste tot aan het einde bewaren. U begeeft zich na de voorstelling naar een smakelijke bar met hapjes aan zelfbediengsprijzen en een fijne  à la carte drankkeuze.

Bij regen gaat de voorstelling door, u krijgt in dit geval van de organistatie regenponcho's. Aangezien dat de voorstelling in openlucht is, adviseren wij u tevens gepaste regenkledij mee te nemen.

TICKETS AAN DE KASSA


CREDITS:

Tekst: Les enfant du paradis (origineel filmscénario, 1943)
Auteur: Jacques Prévert (Frankrijk, 1900-1977)
Nederlandse vertaling: Waas Gramser, Kris Van Trier
Spelers: Waas Gramser, Kris Van Trier, Koen Van Impe, Frank Dierens, Clara Cleymans, Lisah Adeaga, Bert Haelvoet, Roy Aernouts
Kostuums (ontwerp en realisatie): Thijsje Strypens
Coproductie: Comp.Marius ism Perpodium vzw & Les Nuits de Fourvière - Lyon (F)

In samenwerking met:
Jeugddienst Tongeren