HIP HUB HOORAY – het FESTIVAL

29/09/2018
12:00, 00:00
Locatie: Ambiorix kazerne, Blaarstraat 99, Tongeren
Basis: €16
Dans
Muziek
Jongeren

HIP HUB HOORAY is een Euregionaal cultuurproject rond hiphop in de voormalige Ambiorixkazerne in Tongeren.

De line-up is een mix van bekende namen voor een breed publiek en innoverende namen uit de underground. Er wordt ook een aantal spots op de affiche vrijgehouden voor deelnemers aan de music Hubs.

De line-up: SEVN ALIAS - STIKSTOF - LA SMALA - HEF - ISHA - SMIB - YUNG FELIX - JEWELS - EAGL - SLM - $KEER&BOO$ - SIX O’CLOCK GANG - LES ANONYMES - ONZE ZAAK - JUICY - BLACK MAMBA - DOOKIE - BISHOP T – GRACI – LORD & HARDY – DJ R1 – YUNG NNELG – DOOKIE

Het festival vindt plaats in de openlucht, met de Ambiorixkazerne als indrukwekkend decor. De affiche wordt verdeeld over een outdoor- en een indoorpodium, het laatste hosted by Karaat (KRT). Het indoorpodium staat in één van de voormalige legertankgarages. Het terrein buiten wordt aangekleed door de street artists en door de jongeren van Uit de Steigers. Er zal randanimatie, food, drinks en veel swag zijn!

Deuren: 12.00u
Laatste act eindigt om 22.00u (zo kan iedereen nog met het openbaar vervoer naar
huis)
Afterparty: 22.00u - 01.00u

De locatie ligt op 750 meter (10 minuten wandelen) van het station. Hip Hub Hooray moedigt haar publiek aan om met het openbaar vervoer te reizen, maar voor wie toch met de wagen komt, is er gratis parking. Voor de fietsers is er een bewaakte fietsenstalling.