Boekvoorstelling ‘Nu is later vroeger’ - Joke van Leeuwen

27/06/2018
15:00
Locatie: Standaard Boekhandel, Maastrichterstraat 20 B, Tongeren
Basis: GRATIS
Familie
Jongeren

Uitgeverij Querido, MoMeNT en Standaard Boekhandel nodigen u graag uit op een TIJDlozemiddag ter gelegenheid van het verrassend lees-en kijkboek over de TIJD: 'Nu is later vroeger' van Joke van Leeuwen

Op het programma: een gesprek over TIJD tussen auteur Joke van Leeuwen en voormalig VRT-journaliste Greet Op de Beeck. Vol leuke weetjes over een onderwerp dat jong en oud boeit.
Iedereen is van harte welkom om mee te denken over TIJD. Wil je weten hoe een kaarsklok en een waterklok werken? Kom dan zeker langs.

‘Nu is later vroeger’ is een verrassend lees-en kijkboek over de tijd voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Waar kun je twee dagen achter elkaar je verjaardag vieren? Weten honden hoe laat het is? Waar is 10 oktober 1582 gebleven? De tijd is iets waarover je je kunt blijven verwonderen. Want wat is tijd precies? In dit boek vertelt Joke van Leeuwen op haar geheel eigen wijze van alles over tijd, in tekst én heel veel beeld. Hoe de tijd kan zijn begonnen, hoe die steeds preciezer werd bijgehouden, waarom je je niets van je geboorte herinnert, wat stripverhalen ermee te maken hebben, en nog veel meer..

Joke van Leeuwen debuteerde in 1978 met haar eerste kinderboek: ‘De appelmoesstraat is anders’. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende schrijvers van Nederland en Vlaanderen. Joke van Leeuwen blinkt uit in veelzijdigheid. Ze schrijft romans en leeftijdloze kinderboeken,ze is dichteres, tekenares en performer. In 2018 is Joke van Leeuwen 40 jaar schrijver. Dit wordt o.a. gevierd met een grote overzichtstentoonstelling in Genk, vanaf september 2018.


Voor deze voorstelling is geen ticket nodig maar gelieve wel te bevestigen via sb.tongeren@standaardboekhandel.be


Credits:

auteur: Joke van Leeuwen