Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Onze sponsors

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS!

Deze zomer krijgt Tongeren, voor 1 dag, een nieuw gebouw. Wij zijn nu op zoek naar enthousiastelingen die hier aan mee willen werken. Waarmee je ons kan komen helpen en wat wij gaan doen staat hier.
niet denken, gewoon doen!


Binnenkort is het weer zomer, u zal er zeker en vast even hard naar uitkijken als ons team. Hoewel wij dat misschien om een heel andere reden doen. Dit jaar zal de zomer van Tongeren rond het thema ‘tijd’ draaien. Vandaar ook deze oproep. Wij willen aan jullie vragen om een beetje van uw TIJD in ons te investeren. Wat zijn wij van plan met jullie TIJD, horen wij jullie denken?! op 15 augustus komt er een kunstenaar, Olivier Grossetête, naar Tongeren. Kort geschetst komt deze kunstenaar op de Tongerse grote markt een gebouw plaatsen vervaardigd uit karton. Dit gebouw zal er 1 dag blijven staan en dit zal allemaal gebeuren onder het goedkeurend oog van Ambiorix.

Nu lijkt het wel dat jullie niet meer kunnen doen dan het kunstwerk komen bekijken, toch is niets minder waar. Olivier Grossetête staat er ook om bekend zijn ateliers te organiseren met de inwoners van de stad waar hij op dat moment aan het werken is. Deze workshops zullen plaatsvinden van 11 tot 14 augustus In CC De VELINX.
Mocht je na een sessie er toch nog niet genoeg van krijgen om deel te mogen uitmaken van het Tongerse cultuurfestival, mag je op 15 augustus ook altijd deel komen nemen aan de opbouw van dit spectaculaire kunstwerk.

Nu hebben wij de vraag voor jullie of jullie je willen inschrijven om deel te nemen aan één van deze ateliers?

Inschrijven kan je doen door een mailtje te sturen naar: stagiar.moment@stadtongeren.be

In deze youtube-link kan je al eens een filmpje bekijken hoe zijn kunstwerken gemaakt worden.

https://www.youtube.com/watch?v=HmLAb5phebo

copyright Vincent Lucas